Τεστ

  • Πρωτοβουλία Ψ
Facebooklinkedinmail

Ψυχολογικά τεστ

Τα ψυχολογικά τεστ μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις για τη συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ατόμου. Στην ιστοσελίδα διατίθεται πλέον μια ποικιλία απλών ψυχολογικών τεστ που μπορεί να κάνει ο καθένας επιτόπου. Αυτά τα τεστ έχουν σχεδιαστεί για να ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, παρόλα αυτά παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την ψυχική κατάσταση ενός ατόμου. Το κάθε τεστ βασίζεται σε ένα ερωτηματολόγιο αυτοαναφοράς και η συμπλήρωσή του διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Τεστ Άγχους

Το Τεστ Άγχους μετρά τα επίπεδα άγχους ενός ατόμου. Το τεστ διερευνά ψυχοσωματικά, γνωστικά και συμπεριφορικά συμπτώματα άγχους. Τα αποτελέσματα του τεστ μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν τα επίπεδα του άγχους σας είναι πράγματι υψηλά.

Κάντε εδώ το Τεστ Άγχους

Τεστ κρίσεων πανικού

Το Τεστ κρίσεων πανικού προσδιορίζει αν έχετε βιώσει συμπτώματα κρίσης πανικού λαμβάνοντας υπόψη το πιο πρόσφατο επεισόδιο.

Κάντε εδώ το Τεστ κρίσεων πανικού

 

Τεστ κατάθλιψης

Το Τεστ κατάθλιψης διερευνά την εμφάνιση συμπτωμάτων κατάθλιψης. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τον εντοπισμό των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και τον προσδιορισμό του κατά πόσον απαιτείται επαγγελματική βοήθεια.

Κάντε εδώ το Τεστ κατάθλιψης

 

Τεστ Αυτοπεποίθησης

Το Τεστ Αυτοπεποίθησης μετρά το επίπεδο αυτοπεποίθησης ενός ατόμου και εντοπίζει τομείς προς βελτίωση. Τα αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση του πώς βλέπετε τον εαυτό σας και πώς μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Κάντε εδώ το Τεστ Αυτοπεποίθησης

 

Τεστ για τις σχέσεις

Το Τεστ για τις σχέσεις μετρά την ποιότητα της συντροφικής σχέσης στην οποία βρίσκεστε και εντοπίζει τομείς προς βελτίωση. Αυτό το τεστ μπορεί να είναι χρήσιμο για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον/την σύντροφό σας και πώς μπορεί να βελτιωθεί η σχέση σας.

Κάντε εδώ το Τεστ για τις σχέσεις

Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Το Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης μετρά την ικανότητα ενός ατόμου να αναγνωρίζει και να διαχειρίζεται τα δικά του συναισθήματα, καθώς και τα συναισθήματα των άλλων. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι χρήσιμα για την κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης σας και τον εντοπισμό περιοχών για βελτίωση.

Κάντε εδώ το Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης

 

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτά τα τεστ δεν υποκαθιστούν την αξιολόγηση ενός ψυχολόγου, αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο σημείο εκκίνησης για την κατανόηση της δικής σας ψυχικής κατάστασης και τον εντοπισμό περιοχών προς βελτίωση. Σας ενθαρρύνω να κάνετε αυτά τα τεστ και εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε για μια πιο εμπεριστατωμένη αξιολόγηση.

 

Facebooklinkedinmail